Dag 0: AANKOMST IN KIGALI INT. AIRPORT

Aankomst in de luchtaven van Kigali, waar jullie opgehaald worden door jullie chauffeur.

Indien jullie vliegen met Brussels Airlines, dan komen jullie laat aan in de avond, zodoende is een overnachting in Kigali nodig.

Indien jullie met een andere maatschappij vliegen en in de loop van de dag aankomen, dan is het mogelijk om onmiddellijk door te rijden naar Uganda.

Accommodatie in Kigali

 

Dag 1 : VAN KIGALI (Rwanda) NAAR DE KYANIKA-GRENS EN UGANDA

Na een ontbijt om 8:30am Rwandese tijd, doen we een city tour in Kigali, zodat jullie ook de mogelijkheid krijgen om de Genocide Memorial te bezoeken. Hierna rijden we door naar Uganda via de grenspost Kyanika tot in Kisoro of Rushaga (Bwindi Impenetrable National Park).  De locatie waar jullie verblijven, hangt af van welke groep gorillas jullie zullen bezoeken.

Accommodatie in Kisoro of Rushaga

 

Dag 2: GORILLA TRACKING

 

Na een vroeg ontbijt rijden we naar de gate.  Hier krijgen jullie eerst een briefing, alvorens jullie wandeling start door het woud voor een lifetime-experience, in de voetsporen lopen van de zeldzame maar zo bijzondere berggorillas.

Na de tracking is er volop tijd om te relaxen en na te genieten in jullie Guesthouse of Lodge.

Accommodatie in Kisoro of Rushaga

 

Dag 3 : TRANSFER NAAR KIGALI VOOR DE AVOND-VLUCHT

Het programma van deze dag hangt ook af van wanneer jullie terugvlucht is.

Indien jullie vliegen met Brussels Airlines, dan kunnen jullie na een rustig ontbijt nog genieten van deze dag aan de oevers van Lake Mutanda.  Mogelijkheid om een kano-tocht te doen in een uitgeholde boomstam.

 

In de namiddag rijden we door naar Kigali Int.Airport voor jullie avondvlucht.

EINDE VAN GORILLA-SAFARI

DSCN0156
IMG-20180515-WA0003
IMG-20180515-WA0001